מסעדת OPA היא מסעדת שף(ית), בדרום-מרכז ת"א, של השפית שיראל ברגר. OPA מבוססת בעיקר על ירקות, פירות וצמחים, והיא טבעונית לגמרי, שזה רק מעצים עוד יותר את העובדה שאפשר לעשות הכל על בסיס צמחים ושעדיין יהיה טעים ומעורר תיאבון.
עיצוב המקום מאוד מינימליסטי ושיקי, עם מרווח טוב בין שולחן לשולחן, שמספק אווירה אינטימית ונעימה מאוד. המסעדה משדרת וייב של רוגע ורומנטיקה שגורמים לחזור לשם ברגע שעוזבים את המקום.
השירות מקסים, המלצריות דיברו אלינו ברמה שלנו (ולא בהתנשאות, כמו שרגילים במסעדות פאנסיות), צחקו איתנו, לימדו אותנו הרבה על האוכל המוגש, והעבירו לנו את האהבה שלהם למקום ולאוכל שהן מגישות, עם תשוקה בעיניים. זה לא פשוט, בעיקר עם הקהל הישראלי, ולכן מוערך מאוד.
בנוגע לאוכל, כרגע יש שם תפריט זוגי שהוא מובנה מראש, וזה פשוט מושלם. כי כל מנה מרעננת ושונה מקודמתה ומגיעה לטעמים אקזוטיים אחרים. הייתה רק מנה אחת שפחות התחברנו אליה, אמרנו למלצרית והיא החליפה לנו אותה בקינוח נוסף – אמרנו כבר שהשירות מדהים?… המנות אומנם קטנות אבל שבענו לגמרי מכל הערב וזה היה בול במקום.
הקינוחים היו פשוט וואו, גלידה שנימוחה בפה יחד עם פאדג' שוקולדי ופירות יער, שיחד יצרו הרמוניה מטורפת.
ממליצים בטירוף ללכת ולנסות בעצמכם!
ואם יש לכם איזשהו אירוע/יומולדת, אז בכלל תעופו על זה. שימו לב להזמין מקומות מראש, המסעדה לרוב מלאה.
Loading…